Billy

Billy

Le Billy est fromage fermenté au goût frais et acidulé qui se présente en petites bûchettes. Sa texture est souple et douce ce qui en fait un excellent fromage à tartiner ou à émietter.

Se consomme tel quel, en costini, en salade, en carpaccio de betteraves, sur des pâtes et plus! 8.50$ par 100 g.

Le poids des bûchettes Billy varient en général entre 120 g et 150 g. Se congèle très bien sans en altérer la texture.

Ingrédients (Billy nature): Noix de cajous*, eau filtrée, huile de noix de coco désodorisée*, sel de mer, cultures. Peut contenir: soya, moutarde, sésame, noix.

Il existe également en différentes saveurs, telles que fines herbes, épices Za’atar, ail et poivre noir, réduction de vinaigre balsamique, selon notre inspiration du moment.

*Ingrédient certifié biologique


The Billy is a fermented cheese with a refreshing and tangy flavor that we shape into little logs. Its soft and supple texture makes it a great cheese to spread or crumble.

Spread away on crostini, crumble on a salad, a beet carpaccio, on pasta and more! $8.50 per 100 g.

The weight of our Billy logs  generally varies between 120 g and 150 g. Can be frozen without changing the texture.

Ingredients (plain Billy): Cashew nuts*, filtered water, deodorized coconut oil*, sea salt, cultures. May contain: soy, mustard, sesame, noix.

It also exist in different flavors, such as herbs, Za’atar spices, garlic and black pepper, balsamic vinegar reduction, according to our inspiration of the moment.

*Certified organic ingredient